Hej på er alla söta! <3
Nu jäklar e snart första kursen avklarad!!
3/4 ReflSem. done!
1 st paruppsats done!
1st ReflSem, 1st Essä och 1st liten MC-tenta kvar bara! Så om mindre än två veckor har man överlevt en halv termin!! =D Fan va kul det är!

O hörrni! Ni morsor som kämpar på med plankor för att stabilisera bålen igen efter graviditeter som stretchat de musklerna något; UPP I SADELN O RID HÄST!!
Insåg väldigt kvickt efter att ha kört ett mkt härligt pass med MIN DRÖMSADEL i fredags vilken JÄKLA skillnad det gör att välja RÄTT SADEL! Satte i ett än vidare koppjärn i min älskade sadel (vars ursprungsägare ej är ridbar för min del), så att den skulle passa Vilma.
Sellan får mig att sitta korrekt och med rätt hållning utan ursäkter verkligen. Grymt bra stöd, och en sjuhelsikes träningsvärk mellan revbenen, övre magmusklerna och eg hela korsetten!
Så mkt mer kontakt med de musklerna än jag NÅNSIN lyckats få med plankorna jag tragglat!
Love it!! smiley
Så ja.. risk finns att ni finner mig ute i skogen på Vilma alla stunder jag lyckas smita ifrån hädanefter. smiley (har dock ej vanliga telefonen med mig ut, så kan va lite svårare att nå, har en ngt mer tålig lur med mig ut på tur, de som behöver får be om nr)

Denna leden är inte min polare just nu.. (som om nån led öht är det i den här kroppen visserligen..).. RA-proverna visade inget när de togs för några veckor sedan, men jag skulle komma in när problemen blossade upp igen, för att ta dagsfärska när infl pågår liksom.. Hoppas på att få svar snart, för handleden e ganska användbar liksom fingrarna faktiskt.. Ska minska medicinen nu o se om den kanske har påverkan. Hoppas det gör skillnad!!

Visste ni förresten att gamern krupit fram i Erik igen? smiley Va längesedan! Men faktiskt skönt att han tar sig tid till egna intressen igen!! smiley Så nu behöver jag inte ha dåligt samvete när jag sitter o pluggar på kvällarna, för han sitter mitt emot vid bordet o svär som en borstbindare smiley Älskar dig min man smiley

Ne, dags att sjunka ner i boken igen! Puss o kram på er!
//Johanna